Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Lyckad ljusdesign förhöjde Lalehs turné

Det är på och runtom scenerna vi på Bellalite trivs som allra bäst. Förra året levererade vi utrustning till Lalehs stora sommarturné som avslutades med ett jättegig på Tele2 Arena. Hjärnan bakom turnéns ljussättning är ljusdesignern Linus Pansell, som här berättar om sitt hyllade mastodontprojekt.

Läs mer

Wolfmix W1: fristående ljuskontroller som balanserar användarvänlighet och prestanda

Wolfmix W1 är en mångsidig DMX-ljuskontroller som med perfekt balans kombinerar användarvänlighet med hög prestanda. Främst utformad för DJs och klubbar är Wolfmix även en idealisk lösning för uthyrningsföretag då det är enkelt att sätta upp imponerande ljusshower utan att behöva anlita en erfaren ljusprogrammerare.

Läs mer

Astera lanserar innovativ serie med LED-baserad fresnelbelysning

Läs om Asteras innovativa mobila fresneller med LED-teknologi. PlutoFresnel och LeoFresnel erbjuder imponerande prestanda för film, studio och evenemang.

Läs mer

Avolites T3 och T3-Wing: Framtidens ljusstyrning i dina händer

Ta dina ljusshower till nya höjder med Avolites T3 och T3-Wing. Med dessa kompakta och kraftfulla ljusbord skapar du enastående ljuseffekter med enkelhet och precision.

Läs mer

Världens mest ikoniska skivspelare är tillbaka – Technics SL-1210MK7

När det gäller skivspelare är en modell ständigt i centrum - Technics SL-1210MK7. Uppskattad av både audiofiler och professionella DJs över hela världen.

Läs mer

Woodlite boostar Robe-lagret

Woodlite började investera i Robe-produkter 2010, när LEDWash-serien lanserades. Det var då, säger Magnus som är vd på Woodlite, som efterfrågan på Robe verkligen började växa bland kunderna, särskilt inom uthyrning och scenbelysning.

Läs mer

“Har man inget att lysa på är ljuset inget värt”

Att förvandla 4 000 kvadratmeter mässhall till en gnistrande vintervärld på några få dagar. Då gäller det att alla inblandade vet vad som ska göras och att samarbetet fungerar. Trots det, eller snarare därför, älskar ljusdesignern Johan Friberg sitt arbete.

Läs mer