Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Astera lanserar innovativ serie med LED-baserad fresnelbelysning

Astera, en ledande aktör inom LED-belysning, har nyligen lanserat en innovativ produktserie med mobila fresneller. Dessa revolutionerande armaturer, som inkluderar den kompakta PlutoFresnel och den större LeoFresnel, är designade för att svara mot det aktuella behovet av effektiv LED-baserad fresnelbelysning på marknaden.

Asteras PlutoFresnel och LeoFresnel erbjuder fördelarna med LED-teknologi samtidigt som de bevarar de specifika kreativa kvaliteterna som är kopplade till fresnelbelysning, som porträttarbete och dagsljusreplikation. Dessa mobila fresneller är särskilt utformade för att vara lätta, bärbara och utrustade med inbyggda batterier, vilket gör dem idealiska för användning i olika kreativa sammanhang och på platser med begränsad tillgång till ström.

Den kompakta PlutoFresnel har en effekt på bara 80W men levererar ljusutbytet av en 300W tungsten fresnel, medan LeoFresnel uppnår en ljusstyrka på 1000W med endast 250W. Båda dessa belysningslösningar erbjuder en strålvinkel mellan 15° och 60° utan färgfransning, vilket gör dem extremt mångsidiga och anpassningsbara till en rad olika belysningsbehov.

Astera PlutoFresnel och LeoFresnel: Innovativ och portabel belysning för film, studio och evenemang

Astera har nyligen introducerat två banbrytande produkter - PlutoFresnel och LeoFresnel. Dessa mobila fresneller är skapade för att möta det växande behovet av effektiv och portabel LED-baserad fresnelbelysning inom film, studio och evenemang.

PlutoFresnel: Effektiv och portabel i ett kompakt format

PlutoFresnel från Astera levererar enastående prestanda i ett kompakt format. Med imponerande ljusutbyte motsvarande en 300W tungsten fresnel, men endast förbrukar 80W, är detta en otroligt effektiv och energisparande lösning. Den bärbara designen och det inbyggda batteriet gör PlutoFresnel idealisk för användning i olika kreativa sammanhang och på platser med begränsad tillgång till ström. Med en justerbar strålvinkel mellan 15° och 60° och en jämn ljusstråle utan färgfransning erbjuder PlutoFresnel enastående anpassningsbarhet för olika belysningsbehov.

LeoFresnel: Kraftfull och mångsidig

LeoFresnel är ännu en imponerande innovation från Astera. Trots att den endast förbrukar 250W ger den en ljusstyrka som motsvarar en traditionell 1000W tungsten fresnel. Med en strålvinkel på 15° till 60° och en jämn ljusstråle utan färgfransning erbjuder LeoFresnel enastående mångsidighet och kreativa möjligheter. Den bärbara designen och det inbyggda batteriet ger frihet att använda LeoFresnel på olika platser och under längre perioder. Med funktioner som trådlös och trådbunden DMX-kontroll, justerbar fläkthastighet och grön/magenta-korrigering, ger LeoFresnel användarna full kontroll över belysningen för att skapa dynamiska och professionella resultat.

Framtiden för mobil fresnelbelysning

Asteras PlutoFresnel och LeoFresnel representerar en ny era av mobil fresnelbelysning. Dessa innovativa produkter kombinerar kraftfull ljusstyrka, flexibilitet och portabilitet för att möta de specifika behoven inom film, studio och evenemang. Med högkvalitativa optiska lösningar och avancerade funktioner är de perfekta verktyg för att skapa enastående belysning i en mängd olika situationer. Oavsett om du är en professionell filmskapare, fotograf eller evenemangsarrangör, kommer dessa mobila fresneller att ta din belysning till nästa nivå.

Uppdatera din belysningsutrustning med Astera PlutoFresnel och LeoFresnel och upplev fördelarna med LED-teknologi i en kompakt och portabel design. Ge dina projekt en professionell touch och skapa enastående visuella upplevelser med hjälp av dessa banbrytande produkter från Astera.

Framtiden för mobil fresnelbelysning är här och Astera leder vägen med sina innovativa lösningar. Utforska deras nya produktserie idag och ta din belysningskreativitet till nya höjder!