Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Avolites T3 och T3-Wing: Framtidens ljusstyrning i dina händer

Ta dina ljusshower till nya höjder med Avolites T3 och T3-Wing. Med dessa kompakta och kraftfulla ljusbord skapar du enastående ljuseffekter med enkelhet och precision. Lär dig hur Avolites T3 och T3-Wing kombinerar innovativ design med högteknologiska funktioner för att ge dig total kontroll över ditt ljuslandskap.

Med Avolites senaste produkt, ljusbordet T3, tar de ett stort kliv framåt i teknologi för ljusreglering. Ljusbordet kombinerar den kraftfulla mjukvaran Titan med en kompakt, lätt design som enkelt kan anslutas till en bärbar dator för att bli ett komplett rörligt ljuskontrollsystem. Den ger professionell kontroll över dynamiska ljusshower i ett portabelt paket, med knappar, encoders och reglage för exakt drift.

T3 erbjuder oöverträffade komponenter, inklusive lågprofils, bakgrundsbelysta Cherry MX-tangenter, liknande företagets flaggskeppskonsol, Diamond 9. Detta ger användare som redan är bekanta med Avolites konsoler en smidig övergång till T3.

Avolites T3 ljusbord stödjer generativ pixelmappning baserad på animationer, snabbskiss-etikettering, kraftfull multi-användarnätverk och Key Frame Shapes för att skapa imponerande effekter. Allt detta drivs av det unika Titan-programmet, vilket gör T3 till ett kraftfullt verktyg för ljusstyrning.

Ett av de mest imponerande tekniska specifikationerna för T3 är att det stöder upp till 64 ethernet DMX-universum och erbjuder fyra 5-stifts XLR DMX512-utgångar. Detta innebär en enorm potential för både små och stora produktioner.

Om du behöver utöka ditt system erbjuder Avolites också T3-Wing. Precis som T3, är den kompakt, lätt och bär fördelen av att vara kompatibel med Avolites Titan-programvara. T3-Wing kan anslutas direkt till din T3, vilket ger dig ytterligare kontroll och funktionalitet.

Avolites T3 är verkligen byggd för att vara robust och enkel att ta med sig utan att för den skull förlora sin elegans i processen. Med en vikt på endast 3 kg och en storlek på 402 x 270 x 50 mm är den mycket portabel för en så tekniskt kapabel enhet.

Introduktion till Avolites T3-Wing

Avolites T3-Wing är ett betydande tillägg till det redan imponerande T3-ljusbordet. Precis som T3, utmärker sig T3-W med sin kompakta storlek, prisvärdhet och eleganta design. T3-Wing erbjuder en portabel PC-winglösning med hög byggkvalitet vilket gör den lämplig för olika scener och programmeringsbehov, oavsett om det är på en liten klubb, en stort teater eller en utomhusfestival. Som en del av den PC-drivna T-serien, tar T3-W inspiration från designelementen i Avolites toppmodell Diamond 9, vilket ger en lättare profil och enklare drift.

Anslutning och integration

T3-Wing erbjuder enkel anslutning och systemintegration. Den kan anslutas och drivs via USB-C, vilket ger dig flexibilitet och mobilitet. Den erbjuder flera DMX-portar för systemintegration, vilket gör det möjligt för dig att ansluta till flera ljusarmaturer och andra komponenter i ditt ljussystem. Denna funktionalitet gör den till en perfekt lösning för att förbättra din T3-upplevelse.

Funktioner och användargränssnitt

Avolites T3-Wing är fullmatad med funktioner och ett användarvänligt gränssnitt. Den har optiska encoders, uppspelningsfaders, makroknappar och Cherry MX Low Profile-tangenter med blå bakgrundsbelysning. Dessa funktioner gör det enkelt att programmera och styra dina ljusshower, oavsett om du är en student, en instegsproduktion eller en erfaren ljusdesigner. T3-W är designad för enkel transport och kommer med en specialdesignad bärväska som gör den smidig att ta med till och från evenemang och produktionsplatser.

Avolites T3-Wing är mer än bara ett tillägg till ditt T3-ljusbord. Det är en kraftfull utbyggnad som förbättrar din kontroll och funktionalitet och som ger dig ännu mer kreativ frihet att skapa fantastiska ljuseffekter. Oavsett om du är ny inom ljusdesign eller ett erfaret proffs, kommer T3-Wing att ta dina ljusshower till nästa nivå.