Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Hur kan vi hjälpa?

Vi vill hjälpa våra kunder hitta de bästa lösningarna för vad de är ute efter. Med lång erfarenhet och kunskap inom allt från miljöbelysning till komplexa events och konsertlösningar guidar vi dig till något som funkar – både för plånbok och ändamål.

Skapa företagskonto

Önskar du bli företagskund hos oss vänligen skicka ett mail till kundtjanst@bellalite.se eller ring 010-47 00 200 så hjälper vi dig lägga upp ett konto.

För tillfället har vi problem med våra formulär och jobbar på att lösa detta så snart som möjligt. Under tiden kan du skicka ditt ärende till support@bellalite.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Återköp

För vara ur ordinarie sortiment, vars originalförpackning ej brutits eller på annat sätt skadats, accepterar Bellalite AB återköp under 10 dagar från fakturadatum.

Varor där originalförpackningen saknas eller skadats, komponenter saknas eller om varan har använts återköpes ej. Återköp accepteras ej heller för varor som är specialbeställda för kunds räkning.

Ta del av våra allmänna försäljningsvillkor för att veta hur vi hanterar återköp av produkt.

Reklamation

Vid reklamation ska kunden kontakta Bellalite AB på telefon 010-47 00 200 eller via e-post info@bellalite.se och uppge fakturanummer samt orsak till reklamationen för att erhålla ett returnummer. Observera att erhållande av returnummer ej är att likställa med godkänd reklamation.

Ta del av våra allmänna försäljningsvillkor för att veta hur vi hanterar reklamation av produkt.

Service

Behöver du service på en eller flera produkter du köpt av oss?

Skicka ditt ärende till support@bellalite.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss

Nyfiken på vilka vi är eller vill du prata med någon specifik?

Har du frågor om en produkt? Vi svarar gärna.

Kontakta oss på 010-47 00 210 eller via kundtjanst@bellalite.se

Mån-fre 8-17, Lunchstängt 12-13