Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Astera

Astera är en framstående aktör specialiserad på avancerade lösningar inom trådlös LED-belysning. Med fokus på att skapa atmosfäriska ljusmiljöer och dynamiska ljusarrangemang har Astera etablerat sig som ett ledande varumärke inom branschen. Företagets banbrytande teknologi och högpresterande produkter används för att skapa imponerande belysningsinstallationer inom en rad olika områden, inklusive events, filmproduktion, scenframträdanden och arkitektoniska projekt.

Visar 0 produkter

Astera produktsortiment

Astera erbjuder ett omfattande sortiment av produkter som möjliggör trådlös styrning och synkronisering av LED-belysning. Deras innovativa teknologi ger användarna möjlighet att skapa dynamiska färgskiftningar och ljuseffekter i realtid, vilket resulterar i en unik och engagerande visuell upplevelse. Astera-produkterna kännetecknas av sin användarvänlighet och flexibilitet, vilket gör dem till kraftfulla verktyg för belysningsdesigners och tekniker.

Hårdvaruprodukter från Astera fungerar som trådlösa gränssnitt mellan styrningssystemet och LED-lamporna. Dessa enheter möjliggör smidig kontroll över flera LED-belysningszoner samtidigt, vilket ger användarna fullständig frihet att forma ljusmiljön. Astera har satt standarden för pålitlig och avancerad trådlös LED-styrning.

Professionell belysningsdesign

Astera har vunnit erkännande för sin innovation och tekniska expertis inom trådlös LED-belysning. Deras produkter används av professionella inom belysningsdesign för att skapa imponerande visuella konstverk och förvandla platser till levande och dynamiska utrymmen.

Astera erbjuder ett imponerande utbud av produkter, och några av deras mest populära och innovativa inkluderar:

Astera Titan Tube

Astera Titan Tube är en kraftfull trådlös LED-lampa som ger användarna möjlighet att skapa dynamiska ljuseffekter. Med sin långa batteritid och trådlösa styrning är Titan Tube idealisk för evenemang och platser där flexibel belysning krävs.

Astera AX1 PixelTube

Astera AX1 PixelTube är en mångsidig trådlös LED-ljusrör, perfekt för att skapa imponerande ljusanimationer och effekter. Den trådlösa kontrollen och höga ljusstyrkan gör den till ett oumbärligt verktyg för ljusdesigners och filmskapare.

AsteraBox

AsteraBox är en trådlös länk mellan användarens enheter och Astera-lamporna. Genom att använda AsteraAppen får användarna fullständig kontroll över ljusinställningar och effekter direkt från sina mobila enheter.

Dessa produkter utgör bara en del av Asteras sortiment och exemplifierar företagets engagemang för att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar inom trådlös LED-belysning. För den senaste informationen om Astera och deras produktutbud rekommenderas ett besök på deras officiella webbplats eller kontakt med auktoriserade återförsäljare.