Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

MADRIX

MADRIX är ett framstående varumärke som specialiserar sig på avancerade lösningar inom LED-belysning och styrning. Med fokus på att skapa spektakulära ljusshower och dynamiska ljuseffekter har MADRIX etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Företagets innovativa mjukvara och hårdvara används för att skapa imponerande belysningsinstallationer inom en mängd olika områden, inklusive nattklubbar, konserter, evenemang och arkitektoniska projekt.

Visar 0 produkter

MADRIX produktsortiment

MADRIX mjukvara ger användarna möjlighet att skapa komplexa och konstnärliga ljusshower i realtid. Genom att använda LED-lampor kan användarna skapa dynamiska färgspel och övergångar för att skapa en unik visuell upplevelse. Mjukvaran är känd för sin användarvänlighet och flexibilitet, vilket gör den till ett kraftfullt verktyg för ljusdesigners och tekniker.

Hårdvaruprodukter från MADRIX fungerar som gränssnittsenheter mellan mjukvaran och LED-lamporna. Dessa enheter möjliggör smidig styrning och synkronisering av LED-belysningssystem, vilket ger användarna full kontroll över ljusupplevelsen. MADRIX har satt standarden för pålitlig och avancerad LED-styrning.

Professionell belysningsdesign

MADRIX har vunnit erkännande för sin innovation och tekniska expertis inom LED-belysningsområdet. Deras produkter används av professionella inom belysningsdesign för att skapa imponerande visuella konstverk och förvandla platser till levande och dynamiska utrymmen.

MADRIX erbjuder ett imponerande utbud av produkter, och några av deras mest populära och innovativa produkter inkluderar:

MADRIX Luna 4

MADRIX Luna 4 är en kraftfull hårdvaruenhet som fungerar som en gränssnittsenhet mellan Madrix-mjukvaran och LED-lamporna. Med fyra oberoende utgångar möjliggör Luna 4 avancerad styrning och synkronisering av flera LED-belysningszoner samtidigt. Dess kompakta design och pålitliga prestanda gör det till ett oumbärligt verktyg för ljusdesigners som vill skapa komplexa ljuseffekter.

MADRIX Nebula

MADRIX Nebula är en innovativ och kompakt enhet som integrerar LED-styrning direkt i LED-strängen. Den eliminerar behovet av en separat styrenhet och ger användarna möjlighet att ansluta LED-strängen direkt till Nebula för en enkel och effektiv installation. Nebula stöder olika LED-pixelformat och möjliggör imponerande ljusanimationer och effekter.

MADRIX Key

MADRIX Key är en licensnyckel som låser upp avancerade funktioner och möjligheter inom MADRIX-mjukvaran. Den ger användarna tillgång till fullständig funktionalitet och flexibilitet för att skapa skräddarsydda ljusshower och animationer. Med MADRIX Key kan användarna dra nytta av alla kraftfulla verktyg och effekter som MADRIX-mjukvaran har att erbjuda.

Dessa produkter representerar bara ett axplock av MADRIX sortiment och illustrerar företagets engagemang för att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar inom LED-belysning och styrning.