Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Look Solutions

Look Solutions

Look Solutions grundades i Tyskland på 1980-talet av företagets grundare, Bertold Fürst och Markus Huber. Företaget har sedan dess blivit en välrenommerad aktör inom branschen för rök- och effektmaskiner med en lång historia inom underhållnings- och evenemangsbranschen. De har etablerat sig som pålitliga leverantörer av högkvalitativa rök- och effektlösningar som används i teater, filmproduktion, nattklubbar och konserter över hela världen.

Visar 0 produkter

Effekter från Look Solutions

Look Solutions erbjuder ett brett sortiment av rökspridare och effektmaskiner som är kända för sin precision och mångsidighet. Deras produkter används för att skapa dramatiska och atmosfäriska effekter som kan förhöja upplevelsen för publiken. Oavsett om det handlar om att skapa en mystisk scen i teatern eller att ge en konsert en extra dimension av spänning, har Look Solutions de rätta verktygen för att förverkliga visionen.

Look Solutions är stolta över att tillverka högkvalitativa produkter som är tillförlitliga och enkla att använda. Deras maskiner är konstruerade med noggrannhet och byggda för att klara av krävande arbetsförhållanden. Dessutom fokuserar Look Solutions på att utveckla energieffektiva lösningar för att minska sin miljöpåverkan.