Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Doughty

Doughty är ett framstående varumärke som specialiserar sig på professionell utrustning för scenbelysning och riggning. Med en stark inriktning på att leverera pålitliga och robusta lösningar inom underhållningsindustrin har Doughty etablerat sig som en ledande aktör. Företagets sortiment av produkter används vid teaterföreställningar, konserter, evenemang och andra live sammanhang.

Visar 0 produkter

Doughty produktsortiment

Doughty erbjuder ett imponerande och omfattande utbud av högkvalitativa produkter som täcker olika aspekter av scenbelysning och riggning. Bland deras mest populära och innovativa produkter finns:

Doughty Clamp

Doughty Clamp, en pålitlig clamp, har blivit en standard inom branschen för säker montering och positionering av belysningsutrustning på scenen. Dess robusta design och användarvänlighet gör den till ett oumbärligt verktyg för ljusdesigners och tekniker.

Doughty Riggingsystem

Doughtys omfattande riggningskomponenter sträcker sig från mångsidiga fästen till högpresterande stativ. Dessa produkter möjliggör säker och effektiv montering av belysningsutrustning, vilket är av yttersta vikt för att skapa en stabil och säker riggning i olika scenmiljöer.

Kvalitet och pålitlighet är kärnvärden som genomsyrar Doughtys produkter och företagsfilosofi. Oavsett om det gäller att säkert montera belysningsutrustning eller skapa en pålitlig riggning, kan du lita på Doughty för att leverera högpresterande produkter och avancerade lösningar.