Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Robe

Robe Lighting är ett framstående varumärke inom belysningsbranschen som grundades år 1994. Företaget har sitt ursprung i Tjeckien, där det etablerades av Josef Valchar. Sedan dess har Robe utvecklats till ett globalt företag med en stark närvaro över hela världen.

Visar 0 produkter

Robe Lighting

Robe Lighting erbjuder en imponerande mängd belysningsprodukter, inklusive intelligenta moving head-lampor, LED-färgväxling och scenbelysning. Deras produkter är kända för att skapa spektakulära visuella effekter och förvandla vanliga scener till extraordinära upplevelser. Oavsett om det är en stor konsert, en teaterföreställning eller ett live-TV-evenemang, har Robe Lighting det perfekta belysningsverktyget för att lysa upp scenen och få publiken att häpna.

Robe är ständigt i framkant av teknologisk innovation och design. Deras produkter utmärker sig genom att erbjuda avancerade funktioner, energieffektivitet och pålitlighet. Dessutom strävar Robe efter att minska sin miljöpåverkan genom att integrera hållbarhet och energieffektivitet i sina produkter.

Robe Lightnings populära produkter

Några av Robe Lightings mest populära produkter inkluderar deras moving head-lampor från serien "BMFL" (Bright Multi-Functional Luminaire), som är kända för sin kraftfulla ljusstyrka och mångsidighet. Deras LED-färgväxlingsarmaturer, som "Spiider" och "MegaPointe", har också varit mycket efterfrågade inom branschen tack vare sin imponerande färgåtergivning och rörelsemöjligheter.

Oavsett om du är en belysningsdesigner, en producent eller en tekniker kan du lita på Robe Lighting för att leverera produkter som tar din belysningsdesign till nya höjder. Med Robe får du enastående kvalitet, kreativ flexibilitet och pålitlig prestanda som hjälper dig att skapa magiska ögonblick på scenen.