Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Prolyte

Prolyte, en framstående aktör inom evenemangsindustrin, är specialiserad på att leverera avancerade aluminiumstrukturer och tillbehör. Företaget har genom sitt starka fokus på säkerhet och högkvalitativa produkter etablerat sig som en ledande kraft inom branschen. Deras breda sortiment inkluderar aluminiumtrossystem, stativ, taksystem och andra strukturlösningar som används för att skapa temporära konstruktioner för allt från konserter och mässor till teatrar och olika evenemang.

Visar 0 produkter

Prolyte produktsortiment

Inom Prolytes omfattande produktsortiment utmärker sig deras aluminiumtrossystem, såsom H30V och H40V, som branschstandarder. Dessa trossystem är inte bara kända för sin lätta vikt utan även för sin imponerande bärkraft, vilket ger scenografer och tekniker möjlighet att skapa robusta och flexibla scenstrukturer med enkelhet och säkerhet. Därutöver har företagets taksystem, särskilt det modulära MPT-systemet, vunnit popularitet för att erbjuda snabb och effektiv takkonstruktion för utomhusevenemang. Dessa taksystem är konstruerade med höga säkerhetsstandarder i åtanke samtidigt som de ger flexibilitet och möjlighet till enkel montering.

Prolytes engagemang för innovation och teknisk expertis är tydligt i deras kontinuerliga arbete med att utveckla nya produkter och förbättra existerande. Ett exemplariskt exempel är Prolyte Verto trossen, som introducerar en unik snabbkopplingsmekanism för enkel och säker montering. Denna produkt har blivit en favorit bland tekniker som uppskattar effektivitet och snabbhet i sitt arbete.

Profesionell utrustning för scenbygge

Företaget har vunnit erkännande för sin pålitlighet och höga kvalitet inom evenemangsproduktion. Professionella inom branschen använder Prolytes produkter för att skapa robusta och säkra temporära strukturer för olika typer av evenemang. Som en pålitlig partner för dem som strävar efter att leverera professionella och säkra evenemangsupplevelser bekräftar Prolyte sitt åtagande att vara en ledande leverantör inom evenemangsindustrin.

I sammanfattning har Prolyte, genom sina pålitliga och välkonstruerade produkter, blivit hjärtat av många imponerande scenproduktioner och evenemang världen över. Företagets ständiga strävan efter innovation och förbättringar positionerar dem som en föregångare inom branschen, och deras breda produktutbud gör dem till en komplett partner för alla som är involverade inom evenemangsproduktion.