Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

MDG

MDG Fog är en framstående tillverkare inom branschen för rökmaskiner och specialrökutrustning som grundades år 1970. Företaget har sin början i Kanada och grundades av Martin Michaud och Daniel Gagnon. Sedan dess har MDG Fog blivit välkänt för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga rökmaskiner som används inom teater, filmproduktion, liveevenemang och nattklubbsbranschen över hela världen.

Visar 0 produkter

MDG Fog

MDG Fog erbjuder ett brett utbud av avancerade rökmaskiner och specialrökutrustning, inklusive produkter som ATMe och ME1, som är kända för att producera fin och jämn rök med hög täthet. Deras produkter har blivit en oumbärlig del av scen- och effektdesign och används för att skapa dramatiska och visuellt imponerande effekter. Oavsett om det är för att skapa atmosfäriska scener i teaterproduktioner eller för att lägga till ett magiskt element i livekonserter, har MDG Fog de rätta verktygen för att uppnå önskad effekt.

Rökmaskiner från MDG Fog

MDG Fog är kända för att sätta en hög standard när det gäller produktkvalitet och prestanda. Deras rökmaskiner är konstruerade med noggrannhet och byggda för att vara tillförlitliga i de mest krävande miljöer. Dessutom strävar MDG Fog ständigt efter att vara miljömedvetna genom att utveckla energieffektiva rökmaskiner som minimerar sin påverkan på miljön.

Oavsett om du är en erfaren scenograf, en filmproducent eller en teknikentusiast kan du lita på MDG Fog för att leverera högkvalitativa rökmaskiner och specialrökutrustning som hjälper dig att skapa minnesvärda och imponerande visuella effekter. Med MDG Fog får du enastående prestanda och kreativ frihet för att ta din scen- eller effektdesign till nya höjder.