Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Manfrotto

Manfrotto är ett framstående varumärke som sedan 1972 försett både amatörer och proffs med förstklassiga produkter. Företaget har sitt ursprung i Italien, där det etablerades av Lino Manfrotto. Sedan dess har Manfrotto utvecklats till ett globalt företag med en stark närvaro över hela världen.

Visar 0 produkter

Manfrotto - stativ för seriösa fotografer

Manfrotto erbjuder en imponerande mängd stativ för fotografering, video och studio- och fotobelysning. Deras produkter är kända för sin innovation och överlägsna hållbarhet och flexibilitet i alla förhållanden. Oavsett om det är en professionell fotosession, en filminspelning eller en live-stream, har Manfrotto det perfekta verktyget för att framhäva motivet och skapa enastående bilder.

Manfrotto är ständigt i framkant av teknologisk innovation och design. Deras produkter utmärker sig genom att erbjuda avancerade funktioner, ergonomisk design och pålitlighet. Dessutom strävar Manfrotto efter att minska sin miljöpåverkan genom att integrera hållbarhet och energieffektivitet i sina produkter.

Populära produkter från Manfrotto

En av Manfrottos mest efterfrågade produkter är deras 035 Super Clamp, originalet av Super Clamps. Den är känd för sin mångsidighet och starka grepp, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för fotografer och filmare. Oavsett om du behöver montera ljus, kameror eller annan utrustning på olika ytor, är 035 Super Clamp den perfekta lösningen för att säkert hålla allt på plats. Med dess pålitliga konstruktion och användarvänliga design är det lätt att förstå varför den är så omtyckt inom branschen.

En annan av Manfrotto mest populära produkter inkluderar deras 055 4-sektions kolfiberstativ, ett extremt flexibelt och stabilt stativ som håller måttet i alla förhållanden . 055 stativet är tillverkat med den senaste teknologin som gör det lätt använt, lätt transporterat och anpassat för alla förhållanden.

Deras PRO Light Flexloader ryggsäck är tillverkad av regnavvisande, tåligt material som skyddar din utrustning oavsett miljön du jobbar i. Den är flexibelt utformad för att du ska kunna bekvämt packa laptop, kamera med tillbehör och även ditt stativ när du är på resande fot.

Oavsett om du är en professionell fotograf, en filmskapare eller en hobbyist kan du vara säker på att Manfrotto för att leverera produkter som tar din fotoupplevelse till nya höjder. Med Manfrotto får du enastående kvalitet, kreativ flexibilitet och pålitlig prestanda som hjälper dig att skapa magiska ögonblick i varje bild.