Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

LumenRadio

LumenRadio är en framstående aktör inom trådlös DMX- och RDM-teknologi och har cementerat sin position som en global ledare inom belysningsbranschen. Företaget, grundat av en erfaren grupp professionella inom trådlös teknik, har blivit en pålitlig partner för scenbelysning, teaterproduktioner och andra evenemang över hela världen.

Visar 0 produkter

LumenRadio produktsortiment

LumenRadio produktsortiment spänner över avancerade trådlösa lösningar för att möta behoven hos olika användare inom belysningssektorn. Bland deras mest populära produkter finns trådlösa DMX-enheter och styrenheter som möjliggör flexibel och tillförlitlig styrning av belysningssystem. Deras teknologi används ofta för att skapa imponerande ljuseffekter i olika sammanhang.

En av LumenRadio's kända produkter är MoonLite, en trådlös DMX-sändare som ger användarna möjlighet att trådlöst styra och synkronisera belysningselement. Denna produkt har blivit populär för sin tillförlitlighet och användarvänlighet, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för ljusdesigners och tekniker.

Innovation och kvalitet

LumenRadio har en stark inriktning på innovation och strävar efter att ständigt förbättra och utveckla sina trådlösa teknologier. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och pålitlighet, vilket har bidragit till att bygga upp förtroende bland professionella inom belysningsbranschen.

LumenRadio's engagemang för att erbjuda cutting-edge lösningar inom trådlös belysningskontroll har gjort dem till en pålitlig partner för dem som söker avancerade och tillförlitliga trådlösa belysningslösningar.

Oavsett om du är en ljusdesigner, tekniker eller evenemangsarrangör kan du lita på LumenRadio för att leverera teknologiskt avancerade och pålitliga produkter som möter de höga kraven inom belysningsindustrin.