Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Gafer.pl

Gafer.pl är ett respekterat och pålitligt varumärke inom film- och TV-produktion, teater, evenemang och scenkonst. Grundat i Polen, har Gafer.pl snabbt blivit en ledande aktör inom sitt område. Med ett starkt fokus på kvalitet och kundservice erbjuder Gafer.pl högkvalitativa produkter som används av professionella scenarbetare, tekniker och produktionspersonal över hela Europa.

Visar 0 produkter

Gafer.pl produktsortiment

Gafer.pl's produktsortiment hos oss på Bellalite Black omfattar en imponerande mängd tejper, kablar, belysningstillbehör och andra nödvändiga verktyg för att säkerställa att alla typer av scen- och produktionsprojekt genomförs smidigt och effektivt. Varumärket är känt för sin pålitlighet och höga standard, vilket gör det till ett föredraget val för både små och stora produktioner.

Populära produkter från Gafer.pl

  • Max Matt Gaffer Tape 50mm - En kraftig och mångsidig gaffatejp som är idealisk för en mängd olika användningsområden inom scen- och produktionsarbeten. Den erbjuder stark vidhäftning och en matt finish som minimerar reflektioner, vilket gör den perfekt för användning i film- och TV-produktioner.

  • Tunnel Tape Svart 100mm - Denna specialtejp har en unik konstruktion med en tunnel som möjliggör enkel kabeldragning och organisation. Den svarta färgen gör att den smälter in diskret i scenmiljöer, vilket hjälper till att hålla kablar dolda och säkra under föreställningar och evenemang.

  • Headlight LED 1XAA - En kompakt och kraftfull LED-pannlampa som drivs av ett AA-batteri. Denna pannlampa är perfekt för tekniker och scenarbetare som behöver pålitlig och handsfree belysning i mörka eller svagt belysta områden.

Gafer.pl är känt för sin innovation och höga kvalitet. Deras produkter är tillverkade med precision och omsorg för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Med ett brett produktsortiment kan du alltid hitta den rätta produkten för att optimera och säkra din produktion.

Oavsett om du är en professionell tekniker eller en scenarbetare kan du lita på Gafer.pl för att leverera exceptionella produkter. Med Gafer.pl får du en perfekt kombination av kvalitet, pålitlighet och innovation.