Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

CatCore

CatCore är ett innovativt och pålitligt varumärke inom nätverks- och scenutrustningsbranschen. Grundat av teknologiexperten Sarah Mitchell i USA år 2008, har CatCore snabbt blivit en ledande aktör inom sitt område. Med över 15 års erfarenhet erbjuder CatCore högkvalitativa produkter som används av professionella ljudtekniker, scenarbetare och evenemangsarrangörer över hela världen.

Visar 0 produkter

CatCore produktsortiment

CatCores produktsortiment hos Bellalite Black omfattar en imponerande mängd scenlösningar och tillbehör. Bland deras mest populära produkter finns innovativa och robusta lösningar för att hantera komplexa scenmiljöer. Deras stageboxar, patchbays och kabelsystem är designade för att optimera anslutning och prestanda på scenen, vilket gör dem oumbärliga för både små och stora evenemang.

CatCore är känt för sin innovation och höga kvalitet. Deras produkter är tillverkade med precision och omsorg för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Dessutom strävar CatCore ständigt efter att utveckla nya och spännande teknologier för att möta sina kunders växande behov. Med ett brett produktsortiment kan du alltid hitta den rätta produkten för att optimera och säkra din scenuppställning hos Bellalite Black.

Populära produkter från CatCore

  • CatCore Stagebox Double Ethercon - En robust och mångsidig stagebox utrustad med dubbla Ethercon-anslutningar, perfekt för att säkerställa stabil och snabb nätverkskommunikation på scenen.

  • CatCore X4 Patchbay - En kompakt och effektiv patchbay med fyra portar, designad för att hantera och organisera anslutningar enkelt och effektivt. Idealisk för att skapa ordning i komplexa kabeluppsättningar.

  • CatCore X8 Speakon - En högpresterande Speakon-kabel med åtta anslutningar, konstruerad för att ge säker och pålitlig ljudöverföring, vilket gör den perfekt för att koppla ihop högtalare och förstärkare på scenen.

Oavsett om du är en professionell ljudtekniker eller en scenarbetare kan du lita på CatCore för att leverera exceptionella produkter som finns tillgängliga hos Bellalite Black. Med CatCore får du en perfekt kombination av kvalitet, pålitlighet och innovation. Upptäck hela sortimentet hos Bellalite Black och ta din scenupplevelse till nästa nivå.