Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Antari

Antari är ett välkänt och pålitligt varumärke inom branschen för rökmaskiner och specialeffekter. Företaget grundades av Mr. K.C. Chien i Taiwan år 1984 och har sedan dess blivit en global ledare inom sitt område. Med över 30 års erfarenhet har Antari etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter som används av dj:ar, teatergrupper, nattklubbar och evenemangsarrangörer över hela världen.

Visar 0 produkter

Antari

Antaris produktsortiment omfattar en imponerande mångfald av rökmaskiner och specialeffekter. Bland deras mest populära produkter finns rök- och hazemaskiner som skapar mystiska och atmosfäriska scener. Deras bubbelmaskiner ger ett lekfullt och magiskt inslag till evenemang, medan deras snömaskiner kan förvandla vilken plats som helst till ett vinterlandskap. Dessa produkter är kända för att leverera imponerande effekter och skapa den perfekta atmosfären för olika typer av evenemang.

Antari är också kända för sin innovation och höga kvalitet. Deras produkter är tillverkade med noggrannhet och precision för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Dessutom strävar Antari ständigt efter att utveckla nya och spännande effekter för att möta sina kunders växande behov. Med ett brett produktsortiment kan du alltid hitta den rätta produkten för att höja stämningen och göra ögonblicket minnesvärt.

Antaris populära produkter

Bland Antaris mest eftertraktade produkter hittar vi Z-390 Fazer och DarkFX Wash 2000 IP. Z-390 Fazer är en kraftfull rökmaskin som skapar en mystisk och atmosfärisk dimma, perfekt för att förhöja ljus- och ljudupplevelsen på evenemang. Den ger en imponerande effekt och skapar en magisk stämning.

DarkFX Wash 2000 IP är en av deras bästsäljande ljuseffekter och är konstruerad för att tåla utomhusbruk. Den ger spektakulära färgväxlingar och är idealisk för att belysa byggnader, landskap och scenuppträdanden. Dess IP-klassning garanterar att den klarar tuffa väderförhållanden och är därför ett utmärkt val för alla typer av utomhusevenemang.

Oavsett om du är en professionell scenkonstnär eller en entusiastisk DJ kan du lita på Antari för att leverera exceptionella produkter som kommer att ta din underhållning till nästa nivå. Med Antari får du en perfekt kombination av kvalitet, pålitlighet och innovation.