Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Admiral Staging

Admiral Staging är en erkänd och pålitlig leverantör inom branschen för transportlösningar och scenutrustning. Företaget har ett brett utbud av produkter som möter behoven hos olika kunder och evenemang.

Visar 0 produkter

Admiral Staging

Admiral's modulära transportsystem gör det möjligt för användare att skapa egna transportvagnar som passar deras specifika behov, vare sig det är för att transportera belysning, kabeltrummor eller scenutrustning. För att underlätta riggning och säkerställa en smidig transport av utrustning, erbjuder Admiral Staging ett brett utbud av stagedeck vagnar.

Admiral Staging erbjuder även ett stort sortiment av kabelguider och ramp support system för att underlätta uppbyggnaden av scener och andra installationsmiljöer.

Admiral - Högkvalitativa transportlösningar

Admiral Stagings produkter är kända för sin höga kvalitet och mångsidighet, vilket gör dem till ett populärt val för evenemangsarrangörer, teatergrupper och andra professionella användare som strävar efter att skapa minnesvärda och säkra evenemangsupplevelser.

Sammanfattningsvis är Admiral Staging en pålitlig partner för alla som behöver transportlösningar och scenutrustning av hög kvalitet. Med deras mångsidiga utbud av produkter och deras engagemang för innovation och säkerhet kan kunder lita på att de får produkter som möter deras behov och överträffar deras förväntningar.

Modular Rigging & Freedom System

Bland Admiral Stagings mest populära produkter finner vi deras modulära riggsystem Freedom System. Freedom System är en av de mest mångsidiga produkterna i deras sortiment. Detta modulära riggsystem tar bort traditionella begränsningar och gör det möjligt att enkelt bygga upp din ljusshow antingen hängande eller stående, med olika längd- och breddvariationer. Dessutom kan du rigga alla typer av ljusarmaturer, från pars och spotlights till rörliga huvuden.

En annan populär produkt är deras Low Hanger Tube. Denna mångsidiga produkt är det perfekta verktyget för enkel riggning av utrustning som ljusarmaturer, videoprojektorer, ljudsystem etc. Med en ren och modern design integreras dessa rör sömlöst i alla setups. Utrustade med en M10-bultanslutning kan de anslutas till din utrustning, klämmor eller kopplingar på nolltid. Två öppningar i ändarna av rören gör att du enkelt kan säkra dem och din utrustning med säkerhetswire.

Vintage Luminaire

Ytterligare en populär produkt från Admiral Staging är deras Vintage Luminaire. Dessa dekorativa armaturer används för TV-program, teaterproduktioner eller för liveband för att lägga till visuell effekt i ett område och skapa en specifik atmosfär.

Denna dekorativa belysning finns i två storlekar, Vintage Luminaire 38 cm och Vintage Luminaire 53 cm. Med hjälp av de robusta, justerbara fästena kan du fästa fler Vintage-armaturer tillsammans, vilket gör det möjligt för dig att skapa din egen Vintage-ljusinstallation.

The Brick

En annan framstående produkt från Admiral Staging är "The Brick".

Med "The Brick" kan du enkelt stapla din tross snabbt och smidigt samtidigt som du håller dem säkra från repor under hantering och transport. Den är tillverkad av starkt men lätt gummi och är utformad för tross med en rördiameter på 48-52 mm.

När den är säkrad med buntband förblir The Brick stadigt fastsatt på din tross och ger en bekväm och permanent lösning för snabb och enkel stapling varje gång.