Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Scen
Ljus

Sökförslag

Hittade inga sökförslag

  • i

Filter

check
{{item.string}}{{group.unit}}({{item.value}})
check
{{item.string}}{{group.unit}}({{item.value}})

Tross

Tross är det närmaste vuxenlego man kan komma. Mångsidigheten gör att man med hjälp av tross kan bygga allt från skateboardramper och mässmonters till stora arena-scener. Vår största trossleverantör är Prolyte, men vi har även tillbehör som passar är avsedda att användas tillsammans med tross, från Manfrotto, Admiral och Doughty m.fl

E20 är en tross som passar lika bra till den mindre scenen som till större inredningsprojekt. Den kan även användas som ramverk för projektionsdukar eller som stomme i dekor. Det finns ett stort urval av hörn och andra tillbehör.

30-serien är den mest sålda serien i sortimentet från Prolyte. Den finns i två huvudklasser, X respektive H. X-serien är en lättviktsmodell med huvudrör i dimensionen 51 x 2 mm och lämplig för t.ex. fasta installationer, monterbyggen och då man har små belastningskrav. H-serien är avsedd för högre belastning och tack vare huvudrör i dimensionen 48 x 3 mm är den också betydligt mer stryktålig. Bägge serierna använder samma kopplingsdon, CCS6, och är kompatibla.

40-serien är mellanmodellen i Prolytes sortiment. Tack vare ett större avstånd mellan huvudrören så kan man belasta den hårdare än motsvarande tross i 30-serien. Det är också möjligt att hänga dubbla rader strålkastare utan att de tar i varandra. Huvudrören har dimensionen 48 x 3 mm och kopplingsdonen som används är CCS6.