Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Swisson

Swisson

Swisson är en ledande aktör inom belysningsbranschen som specialiserar sig på avancerade lösningar för styrning och kontroll av ljus. Med ett starkt fokus på att leverera imponerande ljuseffekter och skapa unika visuella upplevelser har Swisson etablerat sig som en pålitlig partner för ljusdesigners och tekniker över hela världen.

Visar 0 produkter

Swisson produktsortiment

Swissons produktsortiment inkluderar en mängd olika produkter och lösningar för att möta behoven hos olika applikationer inom scenbelysning, evenemangsteknik och installationsbranschen. Företagets produkter kännetecknas av hög prestanda, tillförlitlighet och användarvänlighet, vilket gör dem populära val bland professionella användare.

Några av Swissons mest framstående produkter

Swisson DMX-Split Box: DMX-Split Box är en kompakt och pålitlig enhet som möjliggör enkel och effektiv fördelning av DMX-signalen till flera enheter. Med flera utgångar och en robust konstruktion är DMX-Split Box idealisk för användning i scenbelysning och andra ljusinstallationer där behovet av att fördela DMX-signalen är avgörande.

Swisson Ethernet DMX Node: Swisson Ethernet DMX Node är en avancerad enhet som möjliggör styrning och kontroll av DMX-ljus via Ethernet-protokollet. Med stöd för både Art-Net och sACN-protokollet ger Ethernet DMX Node användarna flexibilitet och tillförlitlighet för att skapa och kontrollera avancerade ljusshower och ljuseffekter.

Swisson Dynamic DMX Recorder: Dynamic DMX Recorder är en kraftfull och användarvänlig enhet som möjliggör inspelning och återgivning av DMX-ljusshower och ljuseffekter i realtid. Med stöd för flera kanaler och enkel programmering är Dynamic DMX Recorder idealisk för användning i teatrar, nattklubbar och andra miljöer där behovet av att skapa dynamiska ljusupplevelser är avgörande.

Swissons produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design, vilket gör dem till det perfekta valet för professionella ljusinstallationer och evenemang av alla storlekar. Oavsett om det handlar om att skapa imponerande ljusshower för konserter och evenemang eller att installera permanenta ljussystem för teatrar och nattklubbar, kan användare lita på Swisson för att leverera pålitliga och högpresterande produkter och lösningar.