Ledande inom scen & ljusutrustning till teater, event och show
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

RockNRoller

RockNRoller

RockNRoller startades under 2000-talet och har sedan dess blivit känt för sina smarta transportlösningar. Företaget har sin bas i USA och har spridit sin påverkan över hela världen.

Visar 0 produkter

RockNRoller är ett framstående varumärke inom branschen för transportlösningar och har gjort sig känt för sina mångsidiga och innovativa produkter. Företaget grundades med en passion för att förenkla transporten av utrustning och har etablerat sig som en pålitlig partner för musiker, tekniker och andra yrkesverksamma som behöver effektiva lösningar för att bära sin utrustning.

RockNRoller erbjuder ett brett utbud av transportvagnar och kärror som är speciellt utformade för att underlätta transporten av utrustning och tunga laster. Deras produkter är kända för sin mångsidighet och anpassningsbarhet, vilket gör dem perfekta för musikinstrument, ljudutrustning, ljusutrustning och mycket mer. Oavsett om du är på turné, arbetar i en studio eller behöver transportera utrustning till olika evenemang, har RockNRoller den rätta lösningen för dig.

RockNRoller är dedikerade till att erbjuda produkter av hög kvalitet som är byggda för att hålla. Deras vagnar och kärror är tillverkade med robusta material och utformade med tanke på användarens komfort och behov. Dessutom är de kända för att vara lätta att fälla ihop och transportera när de inte används, vilket gör dem mycket praktiska.

Oavsett om du är en professionell musiker, en ljudtekniker eller bara behöver hjälp med att transportera tung utrustning, kan du lita på RockNRoller för att leverera pålitliga och praktiska lösningar. Med RockNRoller får du en produkt som förenklar transporten och gör din arbetsdag smidigare och mer effektiv.